Rörmokare Sala

Rörsnabben i Tärnsjö – rörmokare Sala

Rörmokare med Kompetens Erfarenhet Kvalitetstänk

Söker du en rörmokare i Sala? Varmt välkommen till Rörsnabben i Tärnsjö, din expert inom rör och VVS. Med över 40 års branscherfarenhet erbjuder vi pålitliga VVS-tjänster inom service, renovering och nyproduktion. Vi är stolta över att leverera högkvalitativa arbeten med fokus på kundnöjdhet.

Kontakta oss för personlig, professionell och pålitlig hjälp inom rör och VVS! Läs gärna mer här!

Rörmokare Sala

VILKA vi är

Vi är Rörsnabben i Tärnsjö, ett etablerat företag i Tärnsjö med över 40 års erfarenhet inom rör och VVS. Vårt team består av erfarna och certifierade yrkespersoner, både rörmokare och montörer, som alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och service till alla våra kunder.

Rörmokare Sala

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster, inklusive installationer, service och renoveringar. Vår expertis sträcker sig från små reparationer till stora nyproduktioner. Oavsett projektets storlek eller omfattning kan du lita på oss för professionella och pålitliga lösningar.

TJÄNSTER inom VVS

Tack vare bred kompetens och lång erfarenhet kan vi erbjuda gedigen hjälp inom diverse rör- och VVS-tjänster. Våra rörmokare och VVS montörer finns tillgängliga för att hjälpa dig med allt från rörinstallation till felsökning.

Rörsnabben i Tärnsjö

INDUSTRIVÄGEN 6, 740 45 Tärnsjö
070-235 02 35